Welkom bij TV Dekker Tennis, jouw vereniging

Opening Paviljoen

Begin vorig jaar werd op ons verenigingsterras door Dekker een paviljoen gebouwd. Tijdens het Coen Dekker Open konden de bar en het nieuwe onderkomen van de wedstrijdleiding in gebruik worden genomen. Op de slotdag van de clubkampioenschappen, zaterdag 3 september 2016, werd het paviljoen officieel geopend met aansluitend een feestelijke BBQ. De bar werd gedoopt tot "De Kleine Olifant".

 Nu staat het eerste seizoen voor de deur waarin wij optimaal gebruik kunnen gaan maken van "De Kleine Olifant" en het gehele paviljoen ter ondersteuning van de activiteiten van TV Dekker Tennis, zoals onder meer tijdens de voorjaars/najaarscompetitie, het open toernooi en evenementen als de clubkampioenschappen, openings- en slottoernooien.

 

Op maandag 13 maart 2017 konden Eric Bosma namens Dekker Sport en Party Warmond en ik namens TV Dekker Tennis de overeenkomst tekenen waarin de afspraken over het gebruik van "De Kleine Olifant" en het paviljoen zijn vastgelegd. Met name tijdens de voorjaarscompetitie is het de bedoeling om de bar en ons terras intensief te gebruiken. Als regel zal een medewerker van Dekker de bar runnen, maar ook vrijwilligers van onze vereniging kunnen bardiensten draaien. Ter geruststelling: er komt geen verplichte bardienst!

 De prijzen van "De Kleine Olifant" zullen gelijk zijn aan de prijzen van het centrum. Tijdens het open toernooi zullen de prijzen ten dele iets lager zijn. Als "De Kleine Olifant" gedraaid wordt door vrijwilligers van onze vereniging, ontvangen wij een deel van de omzet. Mocht je regelmatig of incidenteel een bardienst willen draaien, dan is dat niet alleen leuk maar ook nog eens voordelig voor onze club. Je kunt je daarvoor opgeven via info@tvdekkertennis.nl.

 Wij kijken uit naar een fantastisch tennisseizoen, veel gezelligheid bij "De Kleine Olifant" en een hoge omzet. Mocht je een keer een roze olifant zien lopen op het terras, doe het dan ‘qua alcoholici’ een volgende keer wat rustiger aan ☺

 Tenslotte gaat onze dank uit naar Caroline Dekker, die – met haar warme hart voor onze club – de bouw van het paviljoen mogelijk heeft gemaakt en natuurlijk Eric Bosma, die het paviljoen in goed overleg met ons heeft gerealiseerd.

 

Tot ziens bij "De Kleine Olifant"!

 

Dick Poot

Voorzitter TV Dekker Tennis


  Terug naar overzicht