Welkom bij TV Dekker Tennis, jouw vereniging

Nieuwjaarsreceptie en datum ALV

Beste Dekkerianen,

Wij nodigen jullie graag uit voor onze nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we terugblikken op het afgelopen jaar en kunnen we gezamenlijk het glas heffen op het nieuwe jaar. 

De receptie is op zondag 7 januari 2018 in de Elephant Bar. Vanaf 17.30 uur zijn jullie van harte welkom. Voorafgaand aan de receptie organiseren wij een tennisclinic onder leiding van ons aller Irfan van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens de clinic  kunnen wij met en tegen onze (jonge) toppers de rackets kruisen. Iedereen van jong tot oud, van ranking 9 tot 1 wordt van harte uitgenodigd om mee te doen.

Voor de tennisclinic graag opgeven voor woensdag 3 januari via email: info@tvdekkertennis.nl. Contactpersoon Leo Knoester. Na de receptie hoeven jullie niet meer te koken, want Dekker heeft een speciaal menu samengesteld voor 25,75. Graag tijdens de nieuwjaarsreceptie opgeven of bij voorkeur eerder via info@dekkertennis.nl.         

Wij wensen u een fijne Kerst en een prettige jaarwisseling en zien u graag bij onze nieuwjaarsreceptie.

Namens het bestuur van TV Dekker Tennis 
Dick Poot, voorzitter

 

P.S. 1: zet alvast in uw agenda : woensdag 14 maart 2018 om 19:30 uur ALV !  

P.S. 2: van vrijdag 22 december t/m zondag 31 december 2017 wordt bij Dekker Warmond weer het succesvolle Kerst tennistoernooi georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om hieraan mee te doen.  Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 15 december via www.toernooi.nl .


  Terug naar overzicht