Stichting Toptennis

De STT is al meer dan tien jaar een apart onderdeel van TV Dekker Tennis. Doel van de stichting is om de hoogste teams, waarvan de eerste teams uitkomen in de Hoofdklasse Gemengd en Eerste Klasse, op sportief vlak zo goed mogelijk te laten presteren. Ook talenten vanuit de Tennisvereniging krijgen de kans om met deze teams mee te trainen en zodoende te ruiken aan het hoogste tennisniveau van Nederland.

In de periode dat de Stichting Top Tennis werd bestuurd door Bert van Weelde, Martijn de Lange en Jasper de Regt zijn vele mooie resultaten behaald. Zo waren Jan Siemerink in 2003 en Raemon Sluiter in 2008 te bewonderen op het park, maar de mooiste successen waren het landskampioenschap van de Heren in 2003 en de 2e plaats onder leiding van Melle van Gemerden tijdens het landskampioenschap in 2006.

De Stichting bestaat uit Bart van Delft (voorzitter) en Arnout van Weelde. Zij worden vakkanundig geadviseerd door clubtrainer Irfan Aytug. De funding van de Stichting wordt verzorgd door onze sponsoren, die het tennis een warm hart toedragen.