Nieuws en actualiteiten

KNLTB ClubApp

Beste leden van TV Dekker Tennis,

Hebben jullie inmiddels de KNLTB club app geïnstalleerd op jullie smartphone? Met deze app ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws en kun je o.a. de competitie statistieken inzien en de ledenlijst. “Mijn KNLTB” komt binnenkort te vervallen!

Je moet hiervoor het inlogwachtwoord gebruiken dat is ingesteld voor KNLTB.club. Voor eerste keer inloggen en aanmaak wachtwoord ga naar de website KNLTB.club  en klik op “Wachtwoord vergeten” en vul vervolgens vervolgens je bondsnummer in. Je ontvangt dan van KNLTB.club een e-mail op het aan ons opgegeven e-mail adres, met een link om het wachtwoord te resetten. Die link is, om veiligheidsredenen, slechts een beperkte tijd geldig.

 Mocht je niet binnen afzienbare tijd deze e-mail ontvangen, controleer dan eerst of de e-mail misschien in jouw spam-box terecht is gekomen.

Het kan ook zijn dat in onze ledenadministratie niet het juiste e-mail adres staat. Stuur dan een e-mail naar info@tvdekkertennis.nl met jouw huidige e-mailadres, dan kan het e-mailadres worden gecorrigeerd, waarna de link om het wachtwoord te resetten nogmaals kan worden aangevraagd via de website.

 

Met sportieve groet,                 

Bestuur TV Dekker Tennis


  Terug naar overzicht