Welkom bij TV Dekker Tennis, jouw vereniging

Voorjaarscompetitie 2020

Beste tennisspeler,

 De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is gestart. Als lid van TV Dekker Tennis kun je mee doen met de landelijke of districtscompetities of recreatiecompetitie bij onze vereniging. Ongeveer 16 teams van onze vereniging met bijna 100 spelers doen dit jaarlijks. Gezellig en sportief. Als je al eens nagedacht hebt om ook mee te doen, schrijf je dan nu in. Je kunt dit doen als individu of als team.

 Wat houdt de competitie in?

in de maanden april en mei speel je zeven zaterdagen of zondagen met een team van tenminste vier personen wedstrijden (enkel en dubbel) tegen andere verenigingen. Ook kun je deelnemen aan de avondrecreatie op dinsdagavond. In deze competitie speel je op tijd.

Welk niveau moet ik hebben voor de competitie?

Dit maakt niet uit. Doorgaans wordt er gespeeld vanaf niveau 8. je hoeft geen fantastische speler te zijn, maar wel verder dan niveau 'beginner'. Je speelt te allen tijde tegen spelers met een vergelijkbaar niveau.

Wat moet ik doen om deel te nemen?

Begin april 2020 trappen we weer af met de voorjaarscompetitie en met deze mail wil de Technische commissie je van harte uitnodigen om deel te nemen. Om je in te schrijven, verzoeken we je dit inschrijfformulier in te vullen en uiterlijk 10 december 2019 te versturen naar tcdekkertennis@hotmail.com.

 Je kunt je individueel inschrijven, met één of meer partners of als team. Voor de meeste competities kunnen we een inschrijving als team direct honoreren.

 Zoals gebruikelijk starten we de competitie met een kick off en de voorjaarstrainingen. De datum en het uitgebreidere programma hiervan volgen in 2019. Ook zullen we tijdens de competitie via verschillende media aandacht besteden aan de voortgang van alle teams en aan onze topteams op zondag in het bijzonder.

 We kijken uit naar je inschrijving.

 Met vriendelijke groet,

 

 

Technische commissie 


  Terug naar overzicht