Welkom bij TV Dekker Tennis, jouw vereniging

Jeugd mag weer tennissen

Beste Dekkerianen,

Net als jullie hadden wij als bestuur een hele andere voorstelling van het tennisjaar 2020.

Ten gevolge van het Corona virus en de intelligente lockdown is alles vanaf de ledenraadvergadering (mét een pubquiz) welke op 20-03 zou plaatsvinden geannuleerd. Er zijn inmiddels de volgende besluiten genomen:

  • De voorjaarscompetitie  wordt verplaatst naar de najaarscompetitie (de captains van de competitieteams zijn inmiddels door Roeland Buyse van de TC hierover geïnformeerd);
  • Het open toernooi en de clubkampioenschappen gaan niet door

Er is ook goed nieuws: kinderen t/m 18 jaar kunnen weer gaan tennissen bij Dekker!

Dit kan met ingang van a.s. woensdag 29-04. De jeugd t/m 12 jaar hoeft geen 1,5 meter afstand te houden en de jeugd daarboven t/m 18 jaar moet 1,5 meter afstand houden.

Vanaf 29-04 is Dekker doordeweeks open van 9.00 -18.00 uur  en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur. Het is de bedoeling dat als je wilt spelen je van te voren belt met Dekker: 071-3058888 om aan te geven dat je wilt spelen en om hoe laat. Iedereen die binnenkomt en weg gaat wordt geregistreerd (incl. de geboortedatum). Vanaf 29-04 gaan Irfan en zijn medewerkers weer lesgeven aan de jeugd. Voor zowel de jeugd die les komt nemen als de jeugd die vrij komt tennissen is het vereist dat zij lid zijn. Als je nog geen lid bent, kun je betalen bij Dekker.

We dienen ons te houden aan strenge regels die staan vermeld in een protocol en bij (herhaalde) overtreding wordt er gesanctioneerd door de gemeente (tot zelfs sluiting van de accommodatie). Klik hier voor het “Protocol Dekker Warmond”.

Missen jullie het tennis óók zo? En dan niet alleen het leuke spelletje, maar zeker ook de sociale contacten. Veel van ons spelen minimaal éénmaal per week al jarenlang met een vast clubje en gaan na afloop nog een drankje doen en gezellig bijpraten. Dat is nu allemaal nu niet meer mogelijk en het einde is helaas nog niet in zicht. De conditie wordt er ook niet beter op. We raden u aan om in plaats van te tennissen tóch te blijven sporten, want daar zijn tal van mogelijkheden voor, b.v. fietsen, wandelen, hardlopen en thuis bootcampen (op internet zijn tal van gratis instructiefilmpjes te krijgen).

 Wij wensen jullie heel veel sterkte toe en als er nieuws is, laten wij dat natuurlijk weten.

Blijf gezond en er komen betere tijden!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bert Pronk, voorzitter TV Dekker Tennis


  Terug naar overzicht