Competieties 2021

17 november 2020


Beste tennisspeler,      

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2021 is gestart. Als lid van TV Dekker Tennis kun je mee doen met de landelijke of districtscompetities of recreatiecompetitie bij onze vereniging. Als je al eens nagedacht hebt om ook mee te doen, schrijf je dan nu in. Je kunt dit doen als individu of als team  Natuurlijk, COVID is nog steeds onder ons en gooide in 2020 roet in het eten, maar we hebben goede hoop dat er komend voorjaar weer gespeeld kan worden.       

Wat houdt de competitie in?   in de maanden april en mei speel je zeven zaterdagen of zondagen met een team van tenminste vier personen wedstrijden (enkel en dubbel) tegen andere verenigingen. Ook kun je deelnemen aan de avondrecreatie op dinsdagavond, in deze competities speel je op tijd. In navolgende link vind je het aanbod:

Link naar KNLTB competities

Welk niveau moet ik hebben voor de competitie?   Dit maakt niet uit. Doorgaans wordt er gespeeld vanaf niveau 8. Je hoeft geen fantastische speler te zijn, maar wel verder dan niveau 'beginner'. Je speelt te allen tijde tegen spelers met een vergelijkbaar niveau.      

Wat moet ik doen om deel te nemen?   Begin april 2021 trappen we weer af met de voorjaarscompetitie en met deze mail wil de Technische Commissie je van harte uitnodigen om deel te nemen. Om je in te schrijven, verzoeken we je bijgevoegd inschrijfformulier in te vullen en uiterlijk 31 december 2020 te versturen naar :  [email protected]  Je kunt je individueel inschrijven, met één of meer partners of als team. Voor de meeste competities kunnen we een inschrijving als team direct honoreren.      

Zoals gebruikelijk starten we de competitie met een kick-off en de voorjaarstrainingen. De datum en het uitgebreider programma hiervan volgen in 2021. Ook zullen we tijdens de competitie via verschillende media aandacht besteden aan de voortgang van alle teams en aan onze topteams op zondag in het bijzonder.          

We kijken uit naar je inschrijving.        

Met vriendelijke groet, Roeland Buijsse namens,          

Technische commissie   TV dekker Tennis

VJC_2021_Inschrijfformulier.doc

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Address

Veerpolder 14
2361 KV Warmond