Dames 2 kampioen

04 juni 2024


In een regenachtig Noordwijkerhout haalde Dames 2 een volledig verdiend kampioenschap binnen. Alles gewonnen!! Voorafgaand aan de wedstrijd werd er nog wat gerekend en werden de scenario’s doorgenomen. Wat als…, en wat als…., maar dit bleek niet nodig. Dames 2 bestaande uit Iris, Ariane, Astrid, Angela, Leonie, Irene en een aantal gastspeelsters won alles waarbij met name de twee gewonnen supertiebreaks tegen SOBRI 1 goud waard waren. Knap gedaan. 

Dames 1 deed het ook goed. Het team begon nog wat stroef maar sleepte er met overwinning na overwinning een tweede plek uit. Heren 1 speelde ‘close’ wedstrijden met vaak een puntendeling.

Heren 2 heeft nog 1 inhaalwedstrijd voor de boeg en worstelde met blessures. Heren 1 dubbel wisselde overwinningen met nederlagen af en eindigde netjes in het midden. Heren + werd vorig jaar kampioen en had het pittig in de 2e klasse. Vaak net verloren of een gelijkspel.                             

In de dinsdagcompetitie zijn er voor Henk ec nog volop kansen, want veel wedstrijden zijn verregend en moeten nog ingehaald worden. Dank weer aan iedereen voor het meedoen.

En dan kijken we weer verder. De najaarscompetitie 2024. Voor wie het nog niet heeft gedaan, meld je aan. Vijf speeldagen dit keer. Medio juni is de deadline zodat de Technische commissie op tijd is met de inschrijving.

TC

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Adres

Veerpolder 14
2361 KV Warmond

KVK-nummer

40447081