Nieuwjaarsreceptie 08-01-2023

15 januari 2023

Beste leden, leden van verdienste en ereleden van TV Dekker Tennis én leden van Squash Dekker Warmond ,

Alweer een jaar voorbij en een nieuw jaar voor ons! Met het bestuur  van de squashafdeling van Dekker Warmond werd afgesproken dat ook hun leden welkom zijn bij de nieuwjaarsreceptie, omdat we tenslotte beiden een Dekker-vereniging zijn. Wat fijn dat we in 2022 niet meer te maken hadden met Lock downs en dat alles weer gewoon door kon gaan. Daarentegen ook slechts nieuws, want in februari viel Rusland Oekraïne binnen, en die oorlog duurt nog steeds voort. Het was ook het jaar van de omgekeerde vlaggen, de boerenprostesten, het heengaan van de Queen, maar ook van Henny Vrienten, en vader Abraham. Ook werd het 4e kabinet Rutte beëdigd, en vond het WK in Qatar plaats.

Dichter bij huis, nl. in Warmond vonden bij TV Dekker Tennis weer de vaste evenementen plaats zoals de voor- en najaarscompetitie, het Coen Dekker Opentoernooi, en de clubkampioenschappen. Daarnaast was er de laddercompetitie en het rackettrekken. Veel dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Het zal jullie niet verbazen dat het onderhoud van het tennispark ons zorgen baart. De directie van Dekker heeft ons verzekerd dat door het uitbesteden van het banenonderhoud aan de fa. Huisman, voordat de voorjaarscompetitie van start gaat, alle 13 banen (5 smashcourt en 8 gravelbanen aan de KNLTB-normen zullen voldoen. Het bestuur zal het onderhoud nauwlettend blijven volgen.

Daarnaast was er de uitbreiding van de padelbanen, waardoor de gravelbanen 10, 11 en 12 verdwenen. Op zich is het een landelijke trend dat tennisverenigingen padelbanen opzetten en uit onderzoek blijkt dat dit ook nieuwe tennisleden oplevert vanwege een aantrekkelijk combinatielidmaatschap. Het bestuur heeft de directie van Dekker gevraagd ook zo’n combinatielidmaatschap in te voeren, maar daar wilde de directie niet op ingaan. Wél kunnen tennisleden tegen een gereduceerd tarief paddelen op de buitenbanen (tijdens de daluren doordeweeks tot 17.00 uur 50% korting en in de weekends na 17.00 uur 50% korting).  Aan de andere kant is het zo dat we gebruik kunnen maken van 13 tennisbanen, waardoor je eigenlijk altijd wel kan tennissen. Daarnaast is de catering bij Dekker goed geregeld en hoeven de tennisleden geen bardiensten te draaien.  Bovendien is het ledenaantal in 2022 ten opzichte van 2021 gestegen met 14,6 % naar 382 leden.

Genoeg reden dus om niet te somberen, maar reikhalzend uit te kijken naar het nieuwe tennisjaar.

Ik wil dan ook graag proosten met jullie op 2023 !!  

Met sportieve groet,   Bert Pronk, voorzitter TV Dekker Tennis  

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Adres

Veerpolder 14
2361 KV Warmond

KVK-nummer

40447081