Nieuwsbericht met o.a. terras open, onderhoud banen, padel en uitstel competitie

07 mei 2021


 Beste Dekkerianen,

In mijn vorige mail kondigde ik enthousiast aan dat de terrassen per 31-03 weer open zouden gaan, maar dit werd verplaatst naar 28-04 en gold helaas niet voor Dekker, omdat het terras van Dekker wordt gezien als een buitenterras van een sportkantine (helaas).

Het goede nieuws is dat alle gravelbanen weer bespeelbaar zijn en het moet jullie opgevallen zijn dat de banen er nog nooit zo goed bij hebben gelegen. Dit is te danken aan ons aller Jos Faassen (coördinator) en nog 11 andere vrijwilligers en onderhoudsman Peter. Het vrijwilligerswerk is mogelijk geworden dankzij een wijziging in de samenwerkingsovereenkomst tussen Dekker en TVDT. Er kunnen nog vrijwilligers bij (aanmelden bij: [email protected]). Elke nieuwe vrijwilliger wordt ingewerkt. Als vrijwilliger kun je b.v. ingezet worden bij het vegen van de banen met behulp van een kleine tractor, en het dichten van gaten in de hekken. De vrijwilligersclub is net van start gegaan, dus het is ook nog even zoeken wat er allemaal gedaan kan worden.

Daarnaast zal het jullie opgevallen zijn dat de bouw van 3 padelbanen gestaag vordert. Het is de verwachting dat er al spoedig gespeeld kan gaan worden en in de praktijk is bij andere tennisverenigingen gebleken dat dit ook kan leiden tot een groei van het aantal tennisleden.

Als laatste: de voorjaarscompetitie gaat definitief niet door en wordt verplaatst naar het najaar (net als vorig jaar). De technische commissie en het bestuur gaan proberen een alternatief aan te bieden in de vorm van onderlinge wedstrijdjes (nieuws hierover volgt nog). Gelukkig is er goed weer op komst: veel tennisplezier!  

Met sportieve groet,  

Bert Pronk, voorzitter 

Nieuwsbericht_06-05-21.PDF

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Address

Veerpolder 14
2361 KV Warmond