nieuwsbericht van de voorzitter TV Dekker Tennis

15 maart 2021

Beste Dekkerianen,                                                                                                                     

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat de eerste lockdown inging. Gelukkig hebben we daarna voor het grootste deel van het jaar kunnen tennissen. Vanaf morgen kunnen de winterleden zelfs weer dubbelen! Daarnaast mogen op 31-03 a.s. de terrassen weer open en dat is goed nieuws!

Afgelopen donderdag vond er tussen het bestuur en de directie van Dekker overleg plaats. Daarbij werden de geactualiseerde samenwerkingsovereenkomst en het jaarreglement ondertekend. Gelet op ons ledenaantal hebben we recht op 5 banen (uitgaande van de KNLTB-norm van 80 spelers per baan), maar bij voldoende beschikbaarheid mogen de leden gebruik maken van de andere banen (en dat is gelet op het verleden bijna altijd het geval).

Van Roeland Buijse van de technische commissie heb ik begrepen dat zich 18 teams hebben aangemeld voor de voorjaarscompetitie, een record! In verband met Corona zal de competitie niet eerder in kunnen gaan dan in mei (onder voorbehoud) en nadere informatie daarover volgt nog.

Dekker heeft toegezegd te proberen het onderhoud van de zomerbanen z.s.m. te laten verrichten, zodat we weer volop op gravel kunnen tennissen. Het bestuur wenst jullie veel tennisplezier!  

Corona update KNLTB

Met sportieve groet,  

Bert Pronk, voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Address

Veerpolder 14
2361 KV Warmond