Programma

07 mei 2024


Beste leden, leden van verdiensten, ereleden en oud-leden,

TV Dekker Tennis bestaat 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden !!                       

Dit gaan we doen met een drietal evenementen: 

1)     Zondag 16 juni Bubbelbrunch

2)     Zaterdag 24 augustus Sportmiddag

3)     Zaterdag 31 augustus Slotjubileumfeest  

Zondag 16 juni bubbelbrunch

Om 12.00 uur, locatie: Dekker Madness Minigolf Veerpolder 14 te Warmond. Veel leden zijn al heel lang lid van onze vereniging en sommigen zelfs vanaf het begin. Er is veel gebeurd in die 40 jaar en die geschiedenis is gebundeld in een jubileumboekje wat op 16 juni uitgereikt zal worden. De 4 ex-voorzitters en de huidige voorzitter hebben hun best gedaan om er iets bijzonders van te maken. Wil je graag bij de bubbel brunch aanwezig zijn en ben je benieuwd naar het jubileumboekje, geef je dan op vóór 3 juni a.s. met eventuele dieetwensen (mail naar: [email protected]). Wij vinden het leuk om ook oud-leden uit te nodigen voor de bubbel brunch. Wij hebben een aantal mensen kunnen traceren en ook deze e-mail kunnen toesturen, maar ken je zelf nog iemand? Zet hem/haar op het spoor om deel te nemen aan dit feestelijke moment. Voor de voetballiefhebbers bestaat er de mogelijkheid om na de bubbelbrunch naar de EK-wedstrijd Polen –Nederland op een groot scherm te kijken bij Dekker welke om 15.00 uur begint (oranje attributen meenemen).

Zaterdag 24 augustus Sportmiddag

Locatie Dekker Warmond . Start om 14.00 uur Er is een aanbod van verschillende sporten: tennis (clinic), padel, pickleball, jeu de boules. De middag wordt  afgesloten met een pizza-maaltijd.  

Zaterdag 31 augustus Slotjubileumfeest

Locatie: Dekker Madness. Start om 20.00 uur. Onder begeleiding van een professionele D.J. maken wij er een vrolijk dansfeest van, wat afhankelijk van het weer binnen of buiten zal plaatsvinden. Dresscode: kleurrijke kleding  

Let op!!: Voor de Sportmiddag en het Slotjubileumfeest hoef je je nog niet op te geven, maar zet ze wél alvast in je agenda (t.z.t. volgt nadere info.).     

Met hartelijke groet,   De jubileumcommissie (Peggy, Paul, Eddy, Riny en Bert) 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Adres

Veerpolder 14
2361 KV Warmond

KVK-nummer

40447081