uitnodiging inschrijving voorjaarscompetitie 2024

13 november 2023

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2024 is gestart.

Als lid van TV Dekker Tennis kun je mee doen met de landelijke of districtscompetities of recreatiecompetitie bij onze vereniging. Als je al eens nagedacht hebt om ook mee te doen, schrijf je dan nu in. Je kunt dit doen als individu of als team.  

Wat houdt de competitie in? In de maanden april en mei speel je zeven zaterdagen of zondagen of donderdagavond met een team van tenminste vier personen wedstrijden (enkel en dubbel) tegen andere verenigingen. Ook kun je deelnemen aan de competitie op dinsdagavond. In deze competitie speel je op tijd. Alle informatie kun je vinden op: https://www.tennis.nl/voorjaarscompetitie/  

Welk niveau moet ik hebben voor de competitie? Dit maakt niet uit. Doorgaans wordt er gespeeld vanaf niveau 8. je hoeft geen fantastische speler te zijn, maar wel verder dan niveau 'beginner'. Je speelt te allen tijde tegen spelers met een vergelijkbaar niveau.  

Wat moet ik doen om deel te nemen? Begin april 2024 trappen we weer af met de voorjaarscompetitie en met deze mail wil de Technische commissie je van harte uitnodigen om deel te nemen. Om je in te schrijven, verzoeken we je een email te sturen naar de technische commissie:   [email protected].  

De deadline is 31 december 2023.   

Je kunt je individueel inschrijven, met één of meer partners of als team. Voor de meeste competities kunnen we een inschrijving als team direct honoreren.    

We kijken uit naar je inschrijving.  

Met vriendelijke groet,  

Technische commissie , Marlies en Roeland. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Adres

Veerpolder 14
2361 KV Warmond

KVK-nummer

40447081