Zomerchallenge in juli/augustus/september bij Dekker Tennis voor € 60

20 mei 2024


Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!    

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Totale kosten € 60,- :

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juli/aug/sept om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt (reservering via KNLTB-app).
  • Tennislessen kunnen na aanmelding in overleg worden gepland (apart, speciaal tarief).
  • Je kunt je individueel inschrijven, of met teamgenoten.
  • Je kan meedoen met rackkettrekken en met onze laddercompetitie.
  • Je neemt deel aan het clubevent op 24 augustus ter gelegenheid van ons 40-jarig jubileum; een sportmiddag met tennis (clinic), padel, pickleball, jeu de boules, afsluiting met pizza’s.

Doe je ook mee?  Aanmelden kan via de website van TV Dekker (https://www.tvdekkertennis.nl/lid-worden) of met behulp van deze link: ZomerChallenge

Na aanmelding en betaling ontvang je een KLNTB nummer en inloggegevens voor baanreservering. Je kunt ook meedoen met KNLTB toernooien bijvoorbeeld het Coen Dekker Open van 1 tot 7 juli. Inchrijven kan via toernooi.nl of met behulp van de link : Coen Dekker

Voor meer informatie : stuur een mail naar [email protected]        

TV Dekker Tennis   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Adres

Veerpolder 14
2361 KV Warmond

KVK-nummer

40447081