Algemene informatie

TV Dekker Tennis (TVDT) is een bijzonder actieve vereniging, opgericht op 24 maart 1984. Momenteel telt de vereniging 500 seniorleden en 150 junior leden. De vereniging maakt gebruik van de fraaie accommodatie van het sport en party centrum Dekker Warmond en beschikt over 8 buitenbanen, waarvan 6 verlichte all weather SmashCourt banen.

Het totale park beschikt over 18 buitenbanen en 12 binnenbanen. Bij binnenkomst vind je de receptie, waar je diverse informatie over de vereniging en de accomodatie kunt vinden. Bovendien is er een gezellige bar en een tennisrestaurant. Dekker Warmond beschikt over een "goede keuken". De bezetting van de receptie en de bar wordt verzorgd door het Centrum. Leden van de tennisvereniging lopen dan ook geen bardiensten. De kleedkamers beschikken over gratis toegankelijke sauna's.

Bij TV Dekker Tennis wordt tennis op alle niveaus gespeeld. Er zijn diverse soorten lidmaatschappen. De vereniging neemt deel aan de districtscompetities, zowel competitief als meer recreatief. Deze competities worden gespeeld op zaterdag en maandag en daarnaast op de maandag t/m donderdagavond. De landelijke competitie wordt gespeeld op zondag. De afgelopen jaren is TV Dekker Tennis zowel bij de Heren als bij de Gemengde teams uitgekomen in de Eredivisie. Maar ook voor de meer recreatieve speler zijn er vele mogelijkheden om competitie te spelen.

Daarnaast worden er door de vereniging diverse activiteiten voor de leden georganiseerd, zoals het wekelijkse rackettrekken, de interne proset-competitie en diverse onderlinge dagtoernooitjes.