Competities KNLTB

Competitie

De tenniscompetitie in het voor en najaar spelen een belangrijke rol in onze vereniging. Er wordt gespeeld op verschillend niveaus van recreatief tot Nederlands topniveau. Het organiseren van de competities bij TV Dekker Tennis is de primaire taak van de Technische Commissie. Deze zorgt voor de voorbereiding, coördinatie en begeleiding van teams en het organiseren van de kick-off en het slotfeest. Tijdens de competitie gebruiken we bij goed weer de verenigingsbar buiten naast baan 1 en 2.

Er zijn twee competities:

Voorjaarscompetitie: landelijke competitie op zondag en district competitie op zaterdag en dinsdag. Deze competitie is in zeven weekenden in de maanden april en mei.

Najaarscompetitie: deze competitie vindt ook in zeven weekenden plaats in de maanden september, oktober, november. De competitie is vergelijkbaar met de voorjaarscompetitie maar doorgaans kleinschaliger van opzet.

Er is ruimte voor nog wat uitbreiding van het aantal teams. We maken gunstige afspraken met Dekker Warmond waardoor we van een royaal aantal banen gebruik kunnen maken.

Technische Commissie

De Technische Commissie bestaat uit Roeland Buijsse (voorzitter) en Oscar Menger. De Technische commissie werkt samen met clubtrainer Irfan Aytug waar het gaat om de indeling van de hoger spelende competitieteams. Jaarlijks organiseren we kort voor de voorjaarscompetitie voor zo veel mogelijk teams teamtrainingen die door Irfan worden verzorgd.

Voorjaarscompetitie 2021

Aan het begin van het voorjaar, vaak een week voor de voorjaarscompetitie, trappen we het seizoen af met een kick-off ontbijt. 

Als gevolg van de Corona maatregelen is de voorjaarscompetitie dit jaar verplaatst naar het najaar. De Competitie 2021 start begin september en loopt tot en met eind oktober. Klik hier voor alle speeldata. 

Klik op onderstaande link voor het programma, uitslagen en standen van onze teams. 

 KNLTB competitie 2021

Aanmelden voor de voorjaarscompetitie 2022 kan via [email protected] De uiterste aanmelddatum is 31 december 2021.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 305 8888

Address

Veerpolder 14
2361 KV Warmond